Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikemols.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikemols.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
 Om mig | Webudvikling og Design

Om mig | Webudvikling og Design

Mike Mols

Hej, jeg hedder Mike Mols og jeg elsker webudvikling og design

Jeg studerer til Multimediedesigner på Erhvervsakademiet Sydvest i Esbjerg.

Jeg lærer blandt andet at udvikle hjemmesider med søgemaskineoptimering. Udover webudvikling, lærer vi praktisk og teoretisk design, heraf logo og visuel identitet. Kommunikation er en vigtig grundsten i design og hjemmeside. Derfor lærer vi også vigtige kommunikationsværktøjer, såsom målgruppeanalyser, AIDA modellen og meget andet. Udover webudvikling, design og kommunikation, har jeg fået viden om virksomhedsteori, som jeg bruger i forbindelse med at designe visuelle identiteter, logoer, hjemmeside med mere.

 

I forbindelse med min uddannelse har jeg fået en passion for webudvikling og design. Passionen består i at lære nye ting som skal udvikle mig til at skabe bedre produkter til omverdenen. Når jeg sidder med en kode som bare driller så meget, at jeg ligger vågen om natten, og jeg ikke kan tænke på andet og i sidste ende får løst problemet, så opstår følelsen af, at jeg er i det rigtige erhverv. At kunne leve af at gøre sin hobby til daglig er min målsætning. Derfor uddanner jeg mig videre til webudvikler efter multimediedesigner uddannelsen. Webudvikler uddannelsen skal give mig de kompetencer, der gør, at jeg kan leve af min hobby. Og jeg glæder mig til at kunne leve af at skabe ting for andre – jer.