Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mikemols.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mikemols.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
 Portefolio | Webudvikling

Portefolio | Webudvikling

Jeg er studerende ved Erhvervsakademiet SydVest i Esbjerg, hvor jeg læser til multimediedesigner. Dette er min portefolio, der har til formål at vise mine kompetencer. Min passion er 100% webudvikling, men jeg er bestemt kompetent i design, og jeg har især tilegnet mig et skarpt blik for æstetstik. Mine værker er ikke præget af nogen stil – endnu. En stil kommer først, når nok viden er taget ind og for lov til at præge underbevidstheden og kreaere sammenhænge der giver mening for mig og min intuition. Det er her at en stil vil udfoldelse sig. Så langt er jeg ikke nået endnu, og det er ikke en dårlig ting. For jeg har stadig masser af kapacitet til at lære nye og spændende ting og en virksomhed har derfor mulighed for præge mig i den rigtige retning. Her skal der lige indskydes, at jeg selvfølgelig er kritisk omkring mine egne kreationer, og jeg skaber ikke bare ting uden at have mig selv med i det.

Fremtidig portefolio med kundeprojekter

Siden her vil løbende blive opdateret af en mere seriøst karakter, fordi det vil komme til at omhandle kunders projekter og ikke skoleprojekter som det er tilfældet nu. Mit håb er at vise fremtidge arbejdsgiver at web og udvikling er og bliver en stor del af min hobby samt arbejde og dette engegament skinner igennem i min portefolio.

Kontakt mig »